Varga Izabella színésznő siker karate fekete öv sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán férfias sportágban ért el komoly eredményeket Varga Izabella, a Barátok közt színésznője, még mielőtt a színészi pályára lépett. Erről a Life.hu újságírójának mesélt.

Izabella a Szombat Esti Láz színpadán hétről hétre fantasztikus koreográfiákat mutat be párjával, Cseh-Szakál Tiborral. Régebben a színésznő karatézott, ez pedig a táncok tanulásánál sok segítséget jelent a számára.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Anno azért kezdtem el karatézni, mert a bátyám is ezt a sportot űzte, és mivel csak fiúk vettek körül, amit ők kitaláltak, velük együtt csináltam" - mesélte Izabella, aki tíz évig karatézott, és a fekete övig jutott. "Tizenhét évesen, a felnőtt bajnokságon országos második helyezést értem el. Aztán sajnos jött a délszláv háború, és a Vajdaságból egy szál hátizsákkal menekültem Magyarországra és ennek is vége szakadt."

A színésznő hozzátette azt is, a tanultak mindig hasznosak lesznek számára: "Kialakult a testtudatom, adott egy világnézetet, fegyelmezettséget és nagyfokú toleranciát, mert a tévhittel ellentétben elsősorban nem támadni tanít, hanem védekezni. A táncban sokat segít, mert rájöttem, hogy amiről azt hittem, rég elfelejtettem, az a próbákon újra előjött, hiszen a testem mindenre emlékszik. Többre vagyok képes, mint azt gondoltam, ezt pedig a karaténak is köszönhetem" - mesélte Izabella.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.