Balesetet szenvedett Dzsudzsák Balázs

focista sportoló sérülés baleset Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap balesetet szenvedett az M3-as autópályán Dzsudzsák Balázs, akinek bérelt, százmillió forint értékű luxus sportautója súlyosan megsérült.

A baleset az M3-as autópálya 68-as kilóméterszelvényénél következett be, ahol egyelőre tisztázatlan körülmények közt a Lamborghini a vízes úton megcsúszott, kisodródott az útról, majd visszatért a pályára, ahol belement egy szabályosan közlekedő személyautóba.

Forrás: Facebook/DzsudzsákBalázsOnline
Forrás: Facebook/DzsudzsákBalázsOnline

Dzsudzsák Balázs nem sérült meg, azonban a vétlen autóban utazók közt történt személyi sérülés."A luxusautót érintő balesetben személyi sérülés nem történt. A másik balesetben azonban egy család volt érintett, ahonnét egy kislányt kórházba is szállítottak" - mondta el a BorsOnline-nak Vámos Boglárka a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Dzsudzsák múlt év decemberében Budapesten is ütközött, akkor egy Porsche-val. 2006-ban pedig beleborult egy árokba, akkor ő maga is megsérült.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.