Jóban Rosszban Gesztesi Máté színész lövés Mr és Mrs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sztárját, Gesztesi Mátét ágyékon lőtte kedvese. A színész szerencsésen megúszta a játéknak szánt lövéseket.

A kellemetlen balesetet Máté kedvese, Magdus okozta a Mr. és Mrs. forgatásán. Az egyik vicces feladat balul sült el, Magdus pedig ágyékon lőtte szerelmét - tudta meg a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nem volt könnyű ez a feladat, hiszen Magdusnak és nekem is szembe kellett néznünk egy-egy félelmünkkel. Ő retteg az egerektől, miközben egérjelmezben álltam előtte, én pedig azt nem szeretem, ha puskát szegeznek rám, és lőnek is vele" - mesélte nevetve a színész, akire rá is lőtt a szerelme.
"Nem mondom, hogy kellemes érzés volt, amikor eltalált több helyen is, volt olyan pont, amikor a földre rogytam, és alig tudtam megszólalni" - vallotta be Máté, aki figyelmeztette kedvesét, finomabban is a tudtára hozhatta volna, ha nem szeretne tőle gyereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.