szerelem Schmuck Andor politikus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy egy szőke, kevésbé dekoratív lánnyal kellene járnia Schmuck Andornak, ugyanis a feleségéhez megszólalásig hasonlító kedvese, Linda is szakított a politikussal.

Sorra dobják a fekete hajú, nagymellű lányok a jókedélyű politikust, akinek ha nem is mackós külseje, de lenyűgöző humora, ritkaságszámba menő lovagiassága sorra veszi le a lábáról a szebbnél szebb nőket. A 45 éves Andor egy hónappal ezelőtt még boldogan ölelkezett a 21 éves, egyetemista Lindával a Sziget VIP részén, és a lánynak hatalmas tortával kedveskedett születésnapja alkalmából.

"Másfél év boldogság után elengedtük egymás kezét, de nem tévesztjük egymást szem elől" - írta ki a szomorú hírt közösségi oldalára Linda. "Közös döntés volt" - erősítette meg a hírt a politikus a Life.hu-nak.

Forrás: Facebook/Schmuck Andor
Forrás: Facebook/Schmuck Andor

Andor másfél évvel ezelőtt egy tüntetésen ismerkedett meg a fiatal lánnyal, akivel néhány hónappal később össze is költöztek. Bár felröppentek a hírek, hogy elveszi, ezt nekünk a Szigeten nem erősítette meg.

"A családtól azt tanultam: az embernek vagy igaza van, vagy boldog akar lenni. Én boldog akarok lenni. Ha Linda szeretné, akkor elveszem feleségül, de egyelőre nincs erről szó."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.