Bódi Guszti Bódi Margó szívinfarktus dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészségügyi és anyagi okok is közrejátszottak abban, hogy Bódi Guszti és Margó évek óta nem dohányoznak - tudta meg a Life.hu.

Évekkel ezelőtti szívinfarktusa miatt váltott életmódot Bódi Guszti. Az énekes elárulta, rengeteget dohányzott, ami egyértelműen közrejátszott a betegsége kialakulásában.

Forrás: Muzsika TV
Forrás: Muzsika TV


"Nem csupán én, hanem Margó is erős dohányos volt. Amikor kórházba kerültem, tudtam, hogy le kell mondanom a szenvedélyemről, és Margó is velem tartott. Sokan kérdezték, hogy sikerült egyik napról a másikra letenni a cigit. Mint minden, ez is fejben dől el, nem volt nehéz" - emlékezett vissza Guszti. "A döntésünknek nem csupán egészségügyi okai voltak, hanem nagyon sokba is került. Mindketten több dobozzal szívtunk, vagyonokat költöttünk cigarettára. Életünk egyik legjobb döntése volt" - szögezte le a Life.hu-nak Bódi Guszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.