Anyukájával mustrál pasikat az énekesnő

édesanya férfi Szerelem a láthatáron (tévéműsor) szerelem Völgyi Zsuzsi műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó emberismerő Völgyi Zsuzsi édesanyja, ezért az énekesnő mindig kikéri a tanácsát, ha egy új férfi tűnik fel a láthatáron - tudta meg a Life.hu.

Baráti kapcsolatban van anya és lánya, így számukra teljesen természetes, hogy a VIASAT3 Szerelem a láthatáron című produkciójában együtt választanak randipartnert az énekesnőnek.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

"Pontosan annyira és úgy beszéljük ki az élet hozta lehetőségeket és kapcsolatokat, mint két jó barátnő, nem anya-lánya felállásban értekezünk az ideális jelöltről. Anyu bölcs és megfontolt, sok esetben helyesen látja a dolgokat, a jövőt. Tanácsaink lehetnek egymásnak, viszont a döntés a saját kezünkben van. Eddig, ha rá hallgattam, csak jól jártam, csak jót akar nekem" - magyarázta a kiszőkült énekesnő, hogy miért édesanyjával és nem egy barátnőjével együtt látjuk a párkereső műsorban pasikat mustrálni.

"Átmenetileg együtt lakunk anyukámmal, de régóta nem élünk már egy háztartásban, így egészséges. De döntésképes felnőtt ember vagyok, sohasem szól bele a választásaimba. Ha valakit lapátra teszek, az nem azért van, mert neki nem felelt meg az illető, anyu sosem tenné tönkre a kapcsolataimat. Az idő úgyis mindent a helyére tesz, ha valakinek mennie kell, az menjen is!" - nevetett Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.