Máté Kriszta: "Nekem kellett volna mennem András helyett a dzsungelbe"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bárdos András híradós Celeb vagyok, ments ki innen! Máté Krisztina humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdos András felesége, Máté Kriszta arról beszélt, szerinte András helytállt a dzsungelben, az emberek nem értették a humorát és volt egy pillanat, amikor úgy érezte, neki kellett volna bevállalnia a show-t.

Sokakban felmerült a kérdés, vajon miért vállalta el Bárdos András a celebkínzó műsort. A Life.hu újságírójának is mesélt félelmeiről. Akkor András úgy fogalmazott, szerinte diákjai nem fognak rá ferde szemmel nézni a műsor miatt. A nézők és a kommentelők viszont gyakran kifejezték nemtetszésüket, mennyire unalmasnak tartják a híradóst a dzsungelben. Balázsék is szinte minden nap élcelődtek rajta, felesége szerint azonban nem értették András humorát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Máté Kriszta a BEST magazinban azt mondta, ő jól szórakozott férje poénjain és András szerinte egyáltalán nem fapofa. „Szerintem az lenne furcsa, ha a kiélezett helyzetekben ő is extrém módon viselkedett volna...netán úgy káromkodna, mint Éva. De nem ezt tette, és éppen ettől maradt hiteles" – fogalmazott Kriszta, aki hozzátette, amikor Andrást kivitte a reptérre, az az érzése támadt, hogy neki kellett volna menni helyette...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.