"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Fekete Pákó Bárdos András Kolosi Péter dzsungelreality Celeb vagyok, ments ki innen! kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.

"Na, tegnap lecsapott ránk az ég, zuhog, szakad, ömlik az eső és még ráadásként megkaptuk Fekete Pákót. Nem találkoztam korábban a fiatalemberrel, de tudom, hogy gátlástalan szófosó gép, aki ha kell, azt énekli, hogy "add ide a didit", ha kell heilhitlerezik és nyilvánvaló, hogy egyikről sem tudja, kicsoda.
Ártalmatlan lélek, nem is zavarna különösképpen, de az – mint meggyőződéses antirasszistát – mégiscsak zavar kissé, hogy tíz többé-kevésbé normális fehér, körbe áll és körbe röhög egy fekete bőrű dilinyóst. Berzenkedem ettől. Itt vagyunk most, tizenegyen, tíz ágyra, körülöttünk sártenger, a ruháink átáztak, az ágyakban áll a víz. Lassan tényleg túlélő tabor lesz ez. Tanulságos. Nagyon is. Ha tanulni akartam, hát azt lehet. Ha..." - olvasható Bárdos András blogjában.

Forrás: VolgyiAttila.hu

A híradós egyébként korábban élesen bírálta azt az RTL Klubot, amelynek a műsorában most - ha nem is vígan - ott parádézik. "Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azon kívül, hogy szerepeltek egy műsorban"fejtette ki akkor többek között Bárdos, ám megjegyzése alighanem már akkor a Celeb vagyok...! promotálása lehetett, ugyanis Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, a következőt válaszolta: "Meghívom a Celeb vagyok, ments ki innen! hamarosan induló szériájába. Utazzon el a dzsungelbe a többi hírességgel, és bizonyítsa be, milyen az, amikor nem csak 'celofánemberek' szerepelnek a műsorainkban". És micsoda meglepetés, Bárdos nem mondott nemet a felkérésre.

Nos, visszatérve a fanyalgásra, Bárdos tudta, mi vár rá, és folyamatos szájhúzása egyáltalán nem szimpatikus a műsor nézőinek, legalábbis a Facebook-kommenteket olvasgatva nagyon is megosztó a volt híradós megítélése. Többen úgy vélik, nem fair, hogy Bárdostól "nem vették el" az internetet, ugyanis folyamatosan vezeti a blogját, sokan pedig inkább azt vetik a szemére, hogy rém unalmas, amit művel: érdektelen és sótlan. A nézők legkeményebb kommentjeiből válogattunk:

Bárdos, a kivételezett:

"Annyira hiteltelennek tartom a műsort és igazságtalannak, mert hogy-hogy lehet blogozni? És Éváékat miért nem ünnepelték a 10 db csillaggal visszamenés után és hogy lehetséges, hogy Évát megbüntették, amiért nem táncolt és Bárdost pedig nem, amikor nem rakta fel a fejsálat, hiszen egyiket sem levél alapján kérték!! Nem tartom igazságosnak az egészet, mindenki az Andrásnak akar megfelelni, nem merik saját magukat adni egyedül Éva és még Bunyós Pityu".

Bárdos, az unalmas:

"Bárdost nézni olyan mint a sótlan levest kortyolgatni...."

"Bárdos nagy csalódás, a világ legunalmasabb senkije..."

"Bárdos állva és nyitott szemmel is alszik, minek vállalta... talán saját magát teszi próbára, mert pénze van!"

"Bárdos mit vágod a pofákat, te elvont nyomorék ??? Nem te csinálod a show-t a semmittevéseddel, hanem Pákó!

"Bárdos úr! Ez a szerződésében aláírt összeg, amit utaltak nem egyezik az ön teljesítményével!"

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook

Bárdos, az úriember:

"Bárdos András rettenetes nagy melléfogás volt. Kár volt beválogatni, semmit nem tesz a műsorhoz, meg akar maradni a jól fésült úriember szerepben. Ez a műsor nem erről szól. Kifejezetten lehúzza a műsor jó hangulatát, ennyire nincs pénze, hogy elvállalta és nem teljesít?????"

"Bárdos kivételes embernek tartja magát, jelentkezik egy ilyen műsorba, és játssza az úriember szerepét, pedig,aki kurvának áll, annak tudnia kell, előbb utóbb megdugják!"

"Bárdos mi a francért ment ki, ha aggódik a tekintélyéért? Ő nem veszi fel a kendőt, fél a kecskedrazsétól, és elsősorban ő is kibeszélni akarja a másikat, mondjuk az Évát!"

"Takarodj haza, te semmirevaló Bárdos !!!"

Bárdos, a nárcisztikus:

"Bárdos! Szerintem rendkívül savanyú személyiség vagy... én nem adtam volna neked blog írására lehetőséget, mert így nem tudsz kizökkenni a saját magad hatása alól..."

Forrás: Celeb vagyok.../Facebook

Ezek után mi már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a nézők kiszavazzák-e az első leendő alkalommal Bárdos Andrást, vagy hagyják a végjátékig nyűglődni a decens televízióst.

Szerinted elsőként szavazzák ki a nézők Bárdos Andrást?

Eltűnt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141031-eltunt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-11-versenyzoje.htmlA 11. dzsungellakó elindult Budapestről, de a forgatás helyszínére már nem érkezett meg.TV + BulvárOrigoAz utolsó fotó a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosairólhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-uj-jatekosai-cooky-aleska-diamond-vv-eva-bardos-andras-puskas-peti.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.TV + BulvárOrigoMegvannak a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141021-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajanak-dontosei.htmlBódi Sylvinek minden esélye megvan, hogy a dzsungel legjobb női játékosa cím mellett meg is nyerje a Celeb vagyok, ments ki! innen játékot. Kiderült, kik az első széria győztesei.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.