Fenyő Iván már nem a nőktől várja, hogy kényeztessék

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
színész csajozás könyv vallomás Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenyő Iván egykor nagykanállal falta az életet, ez azonban már a múlté, nemrég megjelent könyvében a nőkhöz való viszonyáról és önmegvalósító útjáról vallott. 

Kelemen Anna és Demcsák Zsuzsa után újabb sztár könyve a piacon! Az egykori nőcsábász, Fenyő Iván ma már kerüli a hangos partikat, és a nőkhöz való viszonya is megváltozott. Életmódot váltott és egyensúlyba került önmagával – írja a Bors.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Szily Nóra interjúja Ivánnal

"Hát, igen, a megszédülés olyan, hogy kivetkőzöl saját magadból, olyan dolgokat csinálsz, hogy jaj. Ott van a körülötted lévő világ, ami egy torz tükröt tart eléd, mutat valamit, és mivel nem vagy önazonos, elhiszed, hogy te az vagy, és elkezdesz úgy mozogni, afelé menni" - mesélte Iván a Life.hu sztárszerzőjének.

"Sokszor csupán azért kapaszkodtam egy nőbe, hogy simogasson, hogy elfogadjon, hogy bizonyítsa, milyen király férfi vagyok, persze ezt mind tudat alatt. Sokszor azért keveredtem bele egy-egy futó kalandba, hogy ezeket megkapjam. Ma már ezek nélkül is férfinak, teljesnek és kiegyensúlyozottnak érzem magam. Megadom magamnak akár a gondoskodást is, meggyújtok egy gyertyát, beülök a kádba, elindítok egy szép zenét és ezzel stabillá teszem magam" – fejtette ki a gondolatait Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.