Rising Star: Titkos rajongója akadt Mráz Anitának

Forrás: Facebook -
Mráz Anita meglepetés Rising Star énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a siker! Máris rajongója akadt a Rising Star énekesnőjének. Hatalmas meglepetés várta a TV2 épülete előtt kora reggel, amikor a Mokka műsorába érkezett. 

A párbajt vesztett, majd vigaszágon a műsorba visszajutott fiatal lánynak rajongója akadt, nem is akármilyen! Reggel, amikor a Mokka adásába igyekezett, a képen látható furgont találta a Tv2 előtt a nevével és bíztató szavakkal:

Forrás: Mráz Anita

A fiatal lány könnyekig meghatódott

"Amikor megláttam egyszerűen elsirtam magamat. Fogalmam sincsen ki csinálta. Nem próbáltam kideríteni, kié a kocsi, nem volt időm rá. Kiváncsi vagyok, jeletkezik-e a tulajdonosa, aki valószínűleg nagy hódolom"- mondta a az énekesnő, aki vasárnap este újból nekifuthat a versenynek, miután vígaszágon visszaszavazták a nézők. ha elegen szavaznak rá akár folytathatja is a versengést a Rising Starban.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.