Rákapott a színészetre a megasztáros

Forrás: Red Lemon Média -
Torres Dani színészet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inkább a színészetből élne a Megasztár 2-ben feltűnt Torres Dani, a félig ecuadori, félig magyar származású énekes - tudta meg a Life.hu.  

Mexikói és latin dalokat adott elő egy rendezvényen Dani, aki hiába szeret nagyon énekelni, mégis inkább a színészet felé kacsintgat.

Forrás: Red Lemon Média

„Rengeteget utazom, sok castingra járok, bármilyen szerepet elvállalok, legyen szó reklámfilmről vagy tévé- vagy mozifilmről. Nagyon ráéreztem a színészkedésre, amióta az Alatriste kapitány című sorozatban kétszer is epizódszerepet kaptam. Nagyon megtetszett a filmezés, úgy gondolom, hogy ezt a vonalat vinném tovább. Ráéreztem, és szerintem érdemes lenne tovább fejlődnöm és tanulnom, a legtöbb tudást magamba akarom szívni. Nagyon várok egy telefonhívást, egy amerikai reklámfilmnek jártam a válogatóján. A fő foglalkozásom még mindig a zene, a latin vonalat folytatom, de olyan dalokat is játszom, amik nemzetköziek, vagy a múltamból származnak"osztotta meg velünk gobdolatait a nőket imádó az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.