Mark Wahlberg gúny testvér történet Hollywood emlék per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem gondolta volna Griga Zsuzsanna, hogy testvére életét és tragikus halálát évekkel később majd egy amerikai vígjátékban dolgozzák fel.

A mozik a közelmúltban vetítették Mark Wahlberg főszereplésével az Izomagyak című filmet. Az igaz történet alapján vászonra vitt alkotásban egy magyar férfit, Griga Ferencet és élettársát, Furton Krisztinát is megölik. A gyilkosok – három testépítő – a nagy szajré reményében rabolják el Miami módosabb lakóit, majd addig kínozzák őket, amíg vagyonukat meg nem szerzik. A film a megtörtént tragédiákat komikus események sorozataként ábrázolja, ami Zsuzsánál, az elhunyt férfi testvérénél kiverte a biztosítékot – írja a Blikk.

Forrás: AFP

„Néhány hét múlva indulhat a per. Kezdetben lehetetlen vállalkozásnak tűnt bíróság elé vinni az ügyet, de ezt még a Paramount stúdió sem kerülheti el" – mondta Rónai Péter, Zsuzsanna ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.