Hujber Feri egy pillanatra sem engedi el a várandós Cynthiát

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc feleség Nagy Duett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri eddig egyedül érkezett A Nagy Duett próbáira, most viszont magával hozta második gyermekükkel várandós párját, Cynthiát.

Szemmel láthatóan szárnyal a boldogságtól Hujber Feri, aki egy pillanatra sem akarja távol tudni magától feleségét, akihez csak nemrég talált vissza. A házaspár már a válást tervezgette, de kapcsolatuk túlélte a házassági válságot. A Nagy Duett próbájára, ahol a színész Radics Gigivel énekel, először kísérte el a kismama férjét. Az együtt töltött időből, amikor Feri éppen nem a színpadon próbált, nem hiányoztak a gyengéd ölelések, simogatások és néhány szenvedélyes csók is elcsattant. A vékony testalkatú Cynthián még egyáltalán nem látszik a terhesség, ugyanúgy ragyog a boldogságtól, mint Feri. A párnak már van egy gyermeke, az öt és fél éves kisfiú, Noel, aki a megszólalásig hasonlít édesapjára.

Forrás: TV2

Cynthiával abban egyeztünk meg, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarjuk a hírt, de igen!"– kommentálta a második baba érkezésének hírét egy nappal korábban a Life.hu kérdésére a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.