Oszter Sándor Vajnának nem, Berkinek odaadta volna a lányát

Forrás: MTI/Beliczay László -
luxus Oszter Alexandra Andy Vajna Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor kiakadt, hogy a gazdag, vele szinte egykorú Andy Vajnának egyáltalán eszébe jutott, hogy megkörnyékezze szépséges lányát, Oszter Alexandrát. A közismert színész  pár éve azon nem morfondírozott ennyit, hogy hozzáadja-e lányát a botrányos, herevasaltató Berki Krisztiánhoz.

Érdekes a szemlélete a pláza garázsát megrongáló, majd tettére elképesztő magyarázatot adó Oszter Sándornak. A családfő nem nézte jó szemmel, hogy a dúsgazdag filmproducer, Andy Vajna pár évvel ezelőtt gyönyörű ruhákkal és magánrepülőgépen való furikázással akarta levenni a lábáról lányát, akit, hogy belekóstolhasson a mellette rá váró luxuséletbe, elvitt magával Velencébe George Clooney partijára.

Forrás: MTI/Beliczay László

A közkedvelt színész azon nem akadt ki ennyire, amikor Alexandra három hónap ismeretség után villámesküvőn készült férjhez menni napjaink egyik legmegosztóbb személyiségéhez, Berki Krisztiánhoz.

Forrás: Redlemon

Berkinek több zűrös ügye is van: a Ferencváros kasszájából felvett kb. 25 millió forint előleget keresik rajta. Ezenkívül John Marshall angol üzletember, a váci futballklub tulajdonosa polgári pert nyert korábbi megbízottja, Berki ellen, aki a bíróság szerint 42,5 millió forinttal tartozik neki. Még tart az eljárás a büntetőügyben. Berkinek bejelentett lakcímeként az a Római-parti lakás van megadva, ahol Pamelával éli az életét, de a lakás nem az ő tulajdona. Cége ellen a NAV hátralékkezelési osztálya végrehajtást rendelt el, cégbíróság kényszertörlési eljárást indított.

Ennek ellenére Berki minden este az Édes Életben hökkenti meg a nézőket, hol kétes eredetű bevételeiből származó, milliós költekezéseivel, fura hóbortjaival és kislánya édesanyjával folytatott bicskanyitogató párbeszédekkel.

Andy Vajna valóban rosszabb lenne Berki Krisztiánnál?

Ki lenne jobb partner Oszter Alexandrának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.