Tolvai Reninek kevés ideje marad szerelmére

külföld siker énekesnő Tolvai Reni Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 5 győztese már régóta külföld felé kacsingatott, és ezen a nyáron véghez is viszi terveit: egy kis időre elhagyja Magyarországot.

A Megasztár 5 énekesnője szerelmével, Kállay-Saunders Andrással nagyon jól megértik egymást, sőt mindkettőjük karrierje szárnyal. A tehetséges énekesnő még télen egy fantasztikus ajánlatot kapott, így nyáron repülőre száll és két hétre Amerikába utazik, hogy stúdióba vonuljon. Az amerikai utazás előtt még Spanyolországba is ellátogat, egy rendezvényen fog énekelni.

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta

"A szokottnál többet fogok külföldre utazni. Miami lesz az egyik úti cél, ide azért utazom, mert egy nagyon híres amerikai producerrel fogok együtt dalokat írni, hiszen ősszel várható az új albumom, amire nagyon sokat kell dolgoznom" - avatott be a terveibe az énekesnő.

Megkérdeztük Renit, hogy Andrással is terveznek-e egy közös utat, ahol kipihenhetik az eseménydús hónapokat: „Természetesen Andrással is szeretnénk elmenni valahová kikapcsolódni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.