Osvárt Andreával erősít az MTVA

MTVA Osvárt Andrea Balatoni nyár (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszokott arcok, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő helyett friss arcokkal vág neki a Balatoni Nyár című magazinnak az MTVA. A legnagyobb meglepetés Osvárt Andrea személye lesz.

A műsorvezetés terén hat évvel ezelőtt Olaszországban, San Remóban már bizonyított a szép színésznő, most itthon vár rá hasonló feladat. Egy hétig Harsányi Leventével párban fogja vezetni az M1 nyári, reggeli műsorát. Andi, aki a Balatontól 40 km-re fekvő Tamásiban nevelkedett, csak most ismerte meg meg műsorvezetőtársát.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

"Minden évben egy hétre Sóstón táboroztam az iskolával, azóta egy egész hetet nem is töltöttem a tó partján, az elmúlt években mindig csak pár napra jutottam le. Jó sok ruhát fogok vinni, mert többféle időjárásra is lehet a víz mellett számítani. A jógamatracomat mindenképpen magammal viszem, ezért autóval utazom, hogy a komfortérzetem meglegyen."

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

A Balatoni nyár műsorvezetői:

Osvárt Andrea
Harsányi Levente
Kautzky Armand
Novodomszky Éva
Dióssy Klári
Rátonyi Krisztina
Varga Edit
Tóth Tamás
Bősze Ádám
Huszárik Kata

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.