Szurkolói villamossal készül a BKK a vízilabda Eb-re

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
vízilabda Budapest villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közelgő budapesti vízilabda Európa-bajnokság alkalmából péntektől újra közlekedik az a szurkolói villamos, amellyel először két éve, a londoni olimpia idején találkozhattak a magyar sportrajongók - adta tudtul az MTI. Nagyon klassz!

A Vízilabda Szurkolói Villamos mától egészen a hónap végéig jár majd három vonalon, az 50-esen a Határ út és a Béke tér, a 24-esen a Közvágóhíd és a Keleti pályaudvar, valamint a 61-esen a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között lehet vele találkozni.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A járaton elhelyezett monitorokon megismerkedhetnek az utasok a férfi és a női válogatott játékosaival, nyomon követhetik majd a július 14-én kezdődő Eb eseményeit, ugyanakkor fényképes tudósításokat is olvashatnak a sportág korábbi sikereiről, például a férfi együttes tavalyi világbajnoki győzelméről is.

A szurkolói villamos menetrendjéről a BKK honlapján tájékozódhattok majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.