Vasárnap érkezik a jó idő – Még ne tedd el az esernyőd!

Forrás: Thinkstock -
eső hőmérséklet napsütés időjárás esernyő Magyarország lehűlés zápor jelentés kabát Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igazi tavaszi napsütésre még egy kicsit várni kell, a vízhatlan kabátot és az ernyőt azonban érdemes magadnál tartanod az elkövetkező pár napban.

Csütörtökön erősen borult időre számíthatunk, az ország több helyén kialakulhat kisebb eső és szitálás – írja az Origo az Országos Meteorológiai Szolgálat adataira hivatkozva. Az északi szél több helyen megélénkülhet, északkeleten viharossá fokozódhat. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul, késő estére 2 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Forrás: Thinkstock

Pénteken marad az esős, borult időjárás, -1 és 4, illetve 6 és 11 fok közötti hőmérséklet várható. Szombaton már csak elszórtan alakulhat ki eső, illetve zápor, a levegő pedig tovább melegszik: a legmagasabb hőmérséklet 8 és 12 fok, a legalacsonyabb -1 és 4 fok között alakul. Vasárnapra már igazi kirándulóidő ígérkezik: többfelé kisüthet a nap, futó zápor csak néhol alakulhat ki, a hőmérséklet higanyszála pedig 10 és 15 fokig kúszik, ám éjszakára -2 és plusz 3 fokig hűlhet a levegő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.