Elhunyt Bicskey Lukács, az Argo sztárja

Forrás: MTI/Kallos Bea -
betegség halál bemutató színész Bicskey Lukács Argo Budapest kórház
A színész rövid lefolyású, halálos betegség után szerda hajnalban hunyt el. 53 éves volt.

Bicskey Lukácsot egy fővárosi kórházban kezelték az utóbbi időszakban egy gyors lefolyású betegség miatt – írja az Origo.

Forrás: Facebook/Bicskey Lukács

A halálos kimenetelű kórról többet nem tudni. Az Argo filmek sztárjáért már egy ideje aggódtak kollégái, miután a színész tavaly sorban mondta le előadásait az Újszínházban. Több külföldi produkcióban is játszott, többek között a Lopakodók 2. amerikai filmben, a Csak szex és más semmiben és a Szőke kólában, valamint a Barátok közt-ben és a Jóban rosszban című televíziós sorozatokban is szerepelt. A hírnevet az Argo című film hozta el számára, amelyben Psychót alakította. Utolsó filmje, az Argo 2 április 30-i bemutatóját sajnos már nem érte meg, ebben láthatja őt utoljára a közönség.

Az Argo 2 előzetesét alább nézheted meg:

Elhunyt Tolnai Miklós színészhttp://www.life.hu/kult/20150318-elhunyt-tolnai-miklos-szinesz-a-pesti-magyar-szinhaz-egykori-muvesze.htmlÉletének hetvenötödik évében hétfőn elhunyt Tolnai Miklós színművész, a Pesti Magyar Színház egykori művésze - tájékoztat az MTI.KultOrigoElhunyt James Best amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20150407-elhunyt-james-best-amerikai-szinesz.htmlÉletének 89. életévében rövid betegség után elhunyt James Best amerikai színész, aki leginkább a Hazárd megye lordjai című tévésorozat kétbalkezes Rosco seriffjeként lett ismert.KultOrigoBajor Imre özvegyét Ildikót a színész barátai támogatjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bajor-imre-elhunyt-szinesz-ozvegyet-ildikot-a-szinesz-baratai-verebes-istvan-juszt-laszlo-heilig.htmlA nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.TV + Bulvár--Nem minden a karrier, gyerekre vágynak a díjazott színésznőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-nem-minden-a-karrier-gyerekre-vagynak-a-dijazott-szinesznok.htmlOsvárt Andrea duplázott, idén már másodszor kapta meg a legjobb színésznőnek járó díjat a hetedik Glamour-gálán. Andrea a díj átvételekor elárulta, mire vágyik a szakmai elismerésen túl.TV + Bulvár--Elhunyt Katona János, a József Attila Színház művészehttp://www.life.hu/drlife/20150401-elhunyt-katona-janos-a-jozsef-attila-szinhaz-muvesze-a-szinhaz-tudatta-a-szomoru-hirt.html65 éves korában elhunyt Katona János. Halálhírét a József Attila Színház is megerősítette.Dr. LifeOrigoFodor Zsóka élete több szálon fut - hol itt, hol ott alszik a színésznőhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusanak-elete-tobb-szalon-fut-ciganyeletet-el.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa egy percet sem pihen, állandóan mozgásban van és bevallottan élvezi a cigányéletet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.