Stohl András visszatér a képernyőre!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
válás sorozat Stohl András RTL Klub Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válás címmel indul új sorozat az RTL Klubon, amelynek főszereplője Stohl András lesz, aki sok év után tér vissza a csatornához.

A Divorce, vagyis Válás című holland sorozat magyar verziójában lesz főszereplő a Jászai Mari-díjas színész, aki szerepe szerint egy elvált férfit alakít majd. A drámaian humoros széria három válófélben lévő, 35–45 év közötti férfi mindennapjait mutatja be, látszólag semmi közös nincs bennük, életük e jelentős szakaszában mégis összeköltöznek – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A sorozat producerei Pataki Ági és férje, Kovács Gábor, akiknek többek közt az Üvegtigrist és a Nejem, nőm, csajom című vígjátékot is köszönhetjük. „Valóban mi gyártjuk a sorozatot, de csak az RTL Klub nyilatkozhat róla" – mondta Kovács Gábor a lapnak. A sorozatban nagyon bízik a csatorna is, egy-egy rész húszmillió forintért készül el, ami rekordközeli kiadást jelent.

A Bors Stohl Andrást is megkereste ezzel kapcsolatban, ő azonban kitérő választ adott, és azzal rázta le a lap munkatársát, hogy éppen szinkronizál, így nem tud válaszolni a kérdésekre.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki korábban már beszélt egy új sorozatról, most nem kívánt nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy ez a Divorce lenne-e, vagy sem.

Milliókért sem váltott

Ahogy a Life.hu cikkében olvasható, állítólag Stohl tízmillió forintos ajánlatot utasított vissza azzal, hogy maradt annál a csatornánál, amelynek évekig vezető képernyős arca volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.