Stohl András marad az RTL Klubnál

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
ajánlat TV2 műsorvezető Stohl András millió visszautasítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag tízmillió forintos ajánlatot utasított vissza Stohl azzal, hogy marad annál a csatornánál, amelynek évekig a vezető képernyős arca volt. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Stohl Andrást a hírek szerint a TV2 csábította, hogy két új nagyszabású produkciójához műsorvezetőnek szerződtesse. Stohl az RTL Klub indulása óta folyamatosan vezette a műsorokat, karrierje a 2010-ben okozott balesete miatt azonban hanyatlani kezdett. A színész számára ezért is tűnhetett jó lehetőségnek, amikor a konkurens csatorna kecsegtető ajánlattal kereste meg, ám a Blikk információja szerint visszautasította a felkérést, hiába kapott volna kiemelt gázsit.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Ősztől terveink vannak Andrással, természetesen marad az RTL Klubnál. Azt azonban, hogy melyik műsorban láthatják majd szeptembertől a nézők, egyelőre nem áruljuk el" - szögezte le Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.