Jön a hidegfront! Figyelmeztetést adtak ki

Forrás: MTI/AP/Frank Augstein -
zivatar Országos Meteorológiai Szolgálat hidegfront megye szélroham vihar időjárás OMSZ felhőszakadás zápor figyelmeztetés
Heves záporokkal és zivatarokkal érkezik az enyhülést hozó markáns hidegfront.

16 megyére adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat a szerdán várható heves záporok, zivatarok miatt. Kedden még 26 és 30 fok között alakul a napi középhőmérséklet, szerdán a Dunántúl északnyugati részén 24-26, másutt 26-31 fok várható.

Forrás: MTI/AP/Frank Augstein

Az Alpokaljára már kedden megérkezik a hidegfront, amely szerda estére az egész országot eléri. Az OMSZ előrejelzése szerint a heves zivatarokat 90 kilométer/órás szélroham és nagyméretű jég, helyenként felhőszakadás is kísérheti.

A jelenlegi számítások szerint jelentős bizonytalanság mellett - szerda délutántól késő estig - károkozó szélrohamvonallal kísért zivatarrendszer is létrejöhet, amely nagy területet is érinthet. Kialakulására nagyobb esély a Dunántúl déli és keleti felén, valamint a Dunától keletre eső tájakon van.

Halálos hőhullám érkezett Európába

Egy magasnyomású blokk okozta szokatlan felmelegedés miatt az egész kontinensen sorban dőlnek meg a melegrekordok - részletekért kattints ide!
80 éves a Dalai Lámahttp://www.life.hu/news/20150706-dalai-lama-ma-junius-6an-lett-80-eves.htmlA 14. dalai láma, a tibeti buddhizmus vallási vezetője tegnap 80 éves lett.News--Meghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/news/20150707-meghalt-a-vilag-legidosebb-ferfija-aki-112-eves-volt.html112 éves korában hunyt el a japán Momoi Sakari, aki a világ legidősebb férfija volt.News--"Szorította" új repülőgépe a sztárpilótát, Besenyei Péterthttp://www.life.hu/news/20150706-besenyei-peter-szoritotta-az-uj-repulogep-a-sztarpilotat-a-red-bull-air-race-murepulo-vilagbajnoki.htmlBesenyei Péter idei legjobb eredményét hozta a hétvégén: hatodik lett új gépével, amit csak pár napja kapott meg, és amelyben nem érzi magát egyelőre komfortosan. Így a győzelmet átengedte az osztrák Hannes Arch-nak.NewsOrigoÓriási baleset a Tour de France-onhttp://www.life.hu/news/20150707-oriasi-baleset-a-tour-de-france-kerekparveresenyen.htmlEgy tucat versenyző ütközött egymással a világhírű profi országúti kerékpárversenyen. Öten feladták a versenyt.News--44 évesen elhunyt a 80-as évek sztárjahttp://www.life.hu/news/20150707-amanda-peterson-a-berbaratno-alomaron-sztarja-44-eves-koraban-elhunyt.htmlHoltan találták coloradói otthonában a 44 éves Amanda Petersont, aki a 80-as években több tinifilmben is játszott.NewsNorthfotoEgy lány megfojtotta barátnőjét, mert melegítőt viselthttp://www.life.hu/news/20150706-egy-lany-megfojtotta-baratnojet.htmlA 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.