Megérkezett Bianchi családja a Hungaroringre - Fotó!

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
Hungaroring Jules Bianchi
A múlt héten elhunyt Jules Bianchi szülei is ellátogattak a Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre. 

A Jules Bianchi tiszteletére elrendelt egyperces gyászszünet után rajtolnak a pilóták a Magyar Nagydíjon. A fiatalon elhunyt sporttehetség szülei JB17 feliratú egyenpólóban érkeztek meg a Hungaroringre, és fogadták a részvétnyilvánításokat.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Kedden temették el a 25 évesen elhunyt Forma-1-es pilótát. Végakaratában azonban nem koporsós temetés szerepelt, így most teljesítették a kérését, és a tengerbe szórták hamvait.

Egy holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150726-egy-holttestet-talaltak-a-vizben-egy-ferfit-tovabbra-is-keresnek-a-balatonban.htmlA szombati vihar után éjszakáig folytatták a mentési munkákat a Balatonnál, sokan a vízirendőröknek, a vízimentőknek és az önzetlen hajósoknak köszönhetik életüket, két férfi Balatonfürednél eltűnt a vízben még a vihar előtt, akiket nem találtak meg. Vasárnap egy férfi holttestét találták a vízben, azonosítása folyamatban van - értesült az MTI több forrásból.NewsThinkstockÍme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.News--Káosz az országban a szombati vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150726-21-embert-mentettek-meg-a-rendorok-a-balatonon.htmlFolyamatos a rendőri jelenlét a szombati vihar miatt áram nélkül maradt városokban, falvakban - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata vasárnap reggel. News--Igazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20150725-lewis-hamilton-28-milliot-adomanyozott-magyar-gyerekeknek.htmlEgy budapesti jótékonysági liciten járt Lewis Hamilton, de nem csak díszvendégként. News--Hatalmas a dugó! Csak lépésben haladhatnak a Balatonra utazókhttp://www.life.hu/news/20150725-a-balatonra-utazok-hatalmas-dugora-szamitsanak.htmlA rendőrség mindenkinek azt tanácsolja; inkább alternatív útvonalakt válasszon, ha a magyar "tengerhez" utazik.News--Tragédia! Egy férfi megölte két fiát, majd öngyilkos letthttp://www.life.hu/news/20150725-gyilkos-apa-megolte-fiait-majd-magaval-is-vegzett.htmlSzörnyű tragédia történt Hevesen! Szombat reggel egy családi házban három holttestet találtak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.