Szörnyű! Élve eltemettek egy 16 éves lányt

halál terhesség temetés tragédia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok halottá nyilvánították, majd eltemették azt a fiatal lányt, akiről később kiderült, hogy még élt a temetés alatt. 

Neysi Perez három hónapos terhes volt, amikor La Entrada-i otthonukban pisztolylövéseket hallott, és elájult. A szája habzani kezdett, és teljesen elveszítette az eszméletét. A szülei először papot hívtak, mert azt hitték a lányt megszállta az ördög. A helyi lelkész ördögűzést hajtott végre a lányon, akinél semmi javulás nem mutatkozott, így kórházba szállították. Ott viszont az orvosok már halottnak nyilvánították - írja a Telegraph.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lány valószínűleg pánikrohamot kapott és egy ideig leállt a szíve a lövés után, ezért gondolhatták az orvosok, hogy meghalt. Perezt az esküvői ruhájában, nem messze a házuktól temették el. Az édesanyja szerint ő már korábban szólt, hogy lánya nem néz ki halottnak.

"Amikor a kezemet a sírjára tettem, halottam hogy valami zörög belülről. Dörömbölést halottam, és a lányom hangját. Könyörgött, hogy segítsenek." - mesélte a Primer Impacto TV-nek a 16 éves Perez férje.

Az eset után felnyitották a sírt, ahol egy meleg testet találtak, és egy betört koporsót. Neysi Perezt a héten újratemették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.