VV Fanni meglepő vallomásától még mi is elszomorodtunk

Forrás: RTLKLUB -
Való Világ 7 VV7 szerelem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába rajong elvakultan a szoláriumért, hiába bújik naponta ágyba Dennisszel, VV Fanni nem tudja, mi a szerelem.

Fanni tegnap óta csak egy egész kicsit, de elszégyellte magát tornatanárnak elszavalt "Fanni fogja Szilvi csöcsét, Szilvi fogja Fanni csöcsét, kemény volt a Szilvi csöcse, fel is állt a Dennis pöcse" miatt, és elszánta magát, hogy mostantól jó tanuló lesz.
Az irodalomtanár egy pillanatra zavarbahozta a lányt, mikor a szerelem lett a téma az órán, a 21 éves Fanni ugyanis elmondta, fogalma nincs, milyen az. Pedig amit a szoli iránt érez, az már igazi szerelem lehet. :-(

Forrás: RTLKLUB

Vasárnap, az iskolahét végén vizsgáznak a villalakók, a tét elég nagy: a legjobb tanuló védettséget adó lila kendőt kap.

VV Fanni idén megismeri a szerelmet?

"Adj esélyt mindenkinek, hisz talán pont azért nincs kapcsolatod, mert valamiféle fantáziát kergettél eddig. Hidd el, hogy 2015 pont arról szól, mennyire sokat tud adni neked az a férfi, aki egyszerű és semmi bonyolult nincs benne." - írja a Skorpió jegy szülötteinek a Life.hu éves szerelmi horoszkópja. Lehet, hogy VV Fanni idén megismeri a szerelmet. És mi a helyzet veled?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.