Részegen lefoglalt egy brazíliai utazást - élete élménye volt a nyaralás

Forrás: Facebook/Jamie Ather -
Brazília utazás részeg nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából 230 ezer forintba került az az utazás, amit igencsak ittasan foglalt le a 24 éves Jamie. Nem fizették volna vissza a summát, ha lemondja, ezért úgy döntött, elutazik Brazíliába.

Előfordult már mindenkivel, hogy egy átitalozott éjszaka után úgy ébredt, egy forint sincs a pénztárcájában, de azért olyat, mint Jamie Ather még nem sokan csináltak. A Glasgow-ban élő 24 éves bankár reggel tudta meg, hogy az éjjeli buliban vett egy repülőjegyet 520 fontért, azaz nagyjából 230 ezer forintért, és már nem tudja lemondani. Nem bánta meg, hogy úgy döntött, nem hagyja veszni a jegyet, és elutazik egyedül.

Forrás: Facebook/Jamie Ather

"Nem tudom, hogy jutott egyáltalán eszembe, korábban még át sem futott az agyamon, hogy elutazzak Dél-Amerikába" - nyilatkozta Jamie, aki három hétig nyaralt egyedül. Peruba és Argentínába is elutazott, ha már a közelben járt. Iszogatott a Copacabana beach-en, Bahiában egy lajhár rezervátumban járt, és megmászta a Machu Picchut Peruban. "Nagyon megszerettem az állatokat is, mikor a lajhár rezervátumban voltam. A helyet egy brazil nő üzemeltette, és annyira megtetszett az egész, hogy maradtam néhány napig, hogy segítsek neki a lajhárokkal."

Forrás: Facebook/Jamie Ather

Tanulság: ha ittasan lefoglaltok egy utazást, mindenképp menjetek el rá, életetek egyik legnagyobb élménye lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.