Halálos balesetben elhunyt a fiatal futballista, Nádasdi Szabolcs

Forrás: www.agriatv.hu -
halál fiatal Gyöngyös halálos baleset futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, a gyöngyösi balesetben elhunyt férfiak között volt a 25 éves Nádasdi Szabolcs, a Gyöngyöshalász SE futballistája.

Csütörtökön este fél 10 körül két személyautó egyelőre ismeretlen körülmények között összeütközött Gyöngyösön, a Karácsondi úton, közel a 3-as számú főúthoz, a büfénél. Egy Skoda Favorit a városból kifelé haladt, amikor egy szembejövő Opel a jobbra ívelő kanyarban kisodródott, és frontálisan nekiütközött – írja a hatvanonline.hu.

Forrás: www.agriatv.hu

A baleset következtében egy 44 éves férfi a helyszínen életét vesztette, egy másik fiatalember – szintén a Skoda utasa - később halt meg a kórházban, öten pedig orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedtek.

A balesetben elhunyt férfiak közül az egyik a 25 éves Nádasdi Szabolcs, a Gyöngyöshalász SE futballistája volt – írja a hevesfoci.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.