Motorost gázolt VV Seherezádé

Forrás: VV Seherezádé/Facebook -
VV Seherezádé gázolás baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört.

Az esetre a Blikk olvasója figyelt fel, Sehi pedig nem is tagadta a történteteket: "Egy mellékutcából szerettem volna balra kanyarodni, ki a Bécsi útra. Megálltam, jobbról nem jött semmi, balról viszont egy teherautó, aki ahogy meglátott engem lelassított, és fényjelzést adott, hogy elenged, úgyhogy én teljesen gyanútlanul fordultam be a kereszteződésbe. Ekkor viszont hirtelen felbukkant a motoros, aki a nekem elsőbbséget adó teherautót előzte a mellette lévő sávban. Azonnal egymásnak csapódtunk" – mondta el Seherezádé.

Forrás: VV Seherezádé/Facebook

"Én nagyon megijedtem, de örültem annak, hogy a motoros azonnal felpattant a koccanást követően. A legfontosabb az, hogy senkinek nem lett komoly baja, én arról sem tudok, hogy lábszártörést szenvedett volna. Kijöttek a mentők, a rendőrség és még a tűzoltók is, ilyen esetben ugyanis azonnal le kell kapcsolni egy kocsin az elektronikát, nehogy nagyobb baj történjen" – magyarázta Sehi, akit nagyon megviseltek a történtek.

A közlekedési szakértő a napilapnak elmondta, amíg a vizsgálat le nem zajlik, nem lehet teljes bizonyossággal eldönteni ki hibázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.