Sebestyén Balázs beszólt Bochkornak

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
rádiós Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hallgatni nem tudlak, de drukkolok!"

SMS-t küldött Sebestyén Balázs Bochkor Gábornak, amikor az a Music FM-en visszatért a rádiózáshoz. Hogy mit? Balázs a Blikknek elárulta: "Azt, hogy 'Nagy kalappal! Hallgatni nem tudlak, de drukkolok!', és hozzátettem: 'Ha megtudom, hogy beszólsz nekem, leteszem a házad elé a szelektív hulladékot', ugyanis közel lakunk egymáshoz. Örülök, hogy vannak, nekünk is kell az erős konkurencia, muszáj, hogy bennünket is megmérettessenek más reggeli műsorokkal".

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Sebestyén arról is beszélt, hogy bár egymás konkurenciái, ettől függetlenül jó viszonyban vannak. "Konkurensek vagyunk, de mi már akkor külön tudtuk ezt a dolgot választani, amikor gyilkos küzdelem folyt a hallgatókért. Integetünk, amikor elmegyünk egymás mellett a kocsival, avagy SMS-t írunk, hogy 'Mi van, szomszéd? Nem vettél észre?'"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.