Sokkoló! Egy nő agyában megtalálták elhalt ikertestvérét

Forrás: Thinkstock -
bizarr ikertestvér sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatévnyi szenvedés után fordult orvoshoz egy 26 éves nő. Saját bevallása szerint rettenetesen ijesztő betegséggel küzdött, az is nehezen ment neki, hogy megértse a hallott vagy az írott szöveget. 

A doktoranduszhallgató akkor fordult orvoshoz, amikor a tünetek egyre rosszabbá váltak, és már az is fizikai fájdalmat okozott neki, ha egyszerre sok ember beszélt mellette. Orvosa közölte vele, agydaganata van, de a tumor jóindulatú, van esélye a túlélésre. A napokban távolították el a daganatot, amiről kiderült, nem egy egyszerű elváltozás.

Forrás: Thinkstock

A nő orvosa, Dr. Hrayr Shahinian eddig 7-8000 agyműtetet végzett, de összesen kétszer találkozott ehhez hasonló esettel: a műtét közben magzati teratomára, a nő elhalt ikertestvérének szöveteit tartalmazó, jóindulatú cisztára bukkantak, azaz a nőnek volt egy ikertestvére, ami nem fejlődött ki egészen. Egyébként haj, fogak és csontszövet volt a cisztában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.