Puzsér ittasan vezetett – komoly büntetést kapott

büntetés Puzsér Róbert ittas járművezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évre bevonták a jogosítványát és komoly pénzbüntetést is fizetnie kellett Puzsér Róbertnek amiatt, mert néhány éve ittasan vezetett.

A Hajdú Péter elleni bírósági pere kapcsán látott napvilágot Puzsér Róbert régebbi kihágása: 2012. október 12-én ugyanis a Pesti Központi Kerületi Bíróság ittas vezetés miatt jogerősen elítélte – írja a Blikk.

Forrás: Viasat3

A tévésnek akkor komoly pénzbüntetést kellett fizetnie és jogosítványát is bevonták egy évre. Puzsér erről úgy nyilatkozott a lapnak, hogy valahol a belvárosban, az Ó utca környékén történt a dolog. „Összevesztem a barátnőmmel, és ittam néhány fröccsöt. Nem mérlegeltem, kocsiba vágtam magam, és elindultam. A rendőrök azonnal levillogtak" – vallotta be a tévés, aki azóta visszakapta jogosítványát. A Blikknek ezzel kapcsolatban még azt is elmondta, hogy tanult a dologból, és sem a történtek előtt, sem azután soha nem ült ittasan a volán mögé.

"Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"

Puzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. A részleteket ITT találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.