Bocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelők

Forrás: Facebook/ Bochkor Gábor -
karmester Bochkor Gábor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. 

Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában egy erőteljes gondolatmenetet fogalmazott meg a japán művészekről, különösen Kobayashi Kenichiro zeneszerző-karmesterről. Lang Györgyi nyílt levélben alaposan kiosztotta a rádióst, aki visszavágott az énekesnőnek.

Bochkor jegyet kapott, hogy megnézhesse, milyen "egy rúddal hadonászni". Menedzsmentje olyan fotót posztolt a Facebookra, amelyen együtt látható a világhírű Kobayashi Kenichiróval, és ezt a szöveget írták hozzá:

„Breaking! Bochkor Gábor ma megnézhette, hogy mit is tud egy karmester, hiszen maga KOBAYASHI KENICHIRO mutatta meg neki. Íme a nagy találkozás pillanata. Az élmények és az új tudás beszámolója hamarosan az Önindítóban. Mindenkinek, aki nem csak szereti, de érti is a viccet....”

Forrás: Facebook/ Bochkor Gábor

Bochkor felesége, Várkonyi Andrea is megosztotta a képet, amely alatt hamarosan özönleni kezdtek a kommentek.

„Hogy mik vannak, kedves Andrea? Egy kiváló zenekar a tegnapi koncerten ünnepelte 70. szülinapját, egy szintén kiváló karmesterrel adott felejthetetlen koncerten. A kedves férje a minősíthetetlen "viccével érdemelt ki" két ingyenjegyet arra a szuperkoncertre, amire másoknak már pénzért sem jutott. A média pedig nem a zenekar ünneplésétől, hanem az Ön celeb férjétől hangos. Értékrendi válság. Ez van Andrea."

Úgy tűnik, a rádió hallgatói még mindig nem bocsátották meg a műsorvezető megjegyzéseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.