Brutális! Megverték, megerőszakolták és majdnem tengerbe vetették a hajó utasát

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszonyú sérüléseket szerzett a Holland America hajó utasa. A személyzet egyik tagja bántalmazta kegyetlenül. 

Megerőszakolta, brutálisan ütlegelte és ájulásig fojtogatta az egyik női utast a Holland America hajó személyzetének tagja.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Pénteken beperelte a nő a hajót üzemeltető céget, tavaly Valentin napkor ugyanis az életéért kellett küzdenie a vállalat egyik járatán. A hajó egyik szobaszervízes alkalmazottja kulccsal nyitotta ki szobájának ajtaját, és az erkélyen várakozott, amíg a nő visszatért oda.

A férjes asszony, aki barátaival hajózott, éjfél körül ért vissza a szobájába. Amikor befeküdt az ágyába, és lekapcsolta a villanyt, észrevette valakinek az árnyékát az erkélyen. Támadója, a 29 éves Pujayasa ráugrott a nőre, és verni kezdte, nehéz tágyakat (pl. egy laptopot) vágott hozzá. Először kezeivel, majd a telefon zsinórjával fojtogatta. Nagyjából egy óráig tartott a támadás. A férfi kicibálta a nőt az erkélyre, és megpróbálta ledobni a vízbe. A nő folyamatosan sikoltozott, de senki nem sietett a segítségére. Az ajtó kilincsét szorította, így kapaszkodott. A szerencséje az volt, hogy légtáncos múltja miatt erős izomzata van, így meg tudta akadályozni, hogy a férfi a tengerbe vesse. Nagy nehezen kiszabadult támadója markából, kirohant a szobából, és a hajó halljába menekült, ahol más utasok is tartózkodtak.

Alig volt rajta ruha, és úszott a vérben. Traumatikus agysérülést is szenvedett. Harapásnyomok, ütések, fojtogatás nyoma is látható volt a testén.

A brutális fotókat ITT tudod megnézni.

Pujayasa egyik erkélyről a másikra ugrálva menekült el a szobából, munkatásának pedig azt mondta, megölt egy vendéget. Állítása szerint azért támadt a vendégre, mert a nő káromkodva kérte meg, hogy várjon egy percet, mikor egyik reggel a reggelijével az ajtó előtt kopogott.

A férfi beismerte bűnösségét, 30 év börtönbüntetést kapott. A nő pereli a céget, kártérítés reményében.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.