Ma éjszaka féláron nyalakodhatsz: jön a fagylalt éjszakája!

fagylalt félár éjszaka fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 14-én, pénteken, több fővárosi és vidéki cukrászda, illetve fagylaltozó is meghosszabbított nyitvatartással várja a jeges finomság kedvelőit.

Imádod a fagyit? Jó hírünk van: a mai napon több budapesti és vidéki cukrászda és fagylaltozó meghosszabbított nyitvatartással, akár éjfélig várja a vendégeit a "Fagylalt Éjszakája" alkalmából.

Forrás: Thinkstock

Ráadásul most féláron élvezheted kedvenc ízeidet, és akár még az év fagyija cínmet elnyert kajszibarackos-mákost is kipróbálhatod. Nézd meg ITT, hol nyalakodhatsz kedvedre féláron!

Milyen fagyitrend hódít idén?

Klasszikus ízek vagy merész kombinációk? A csoki-citrom örök párosa vagy a szarvasgombás fagyiőrület? Lassan kezdetét veszi a fagylaltszezon, így ideje volt megtudni, milyen trendek hódítanak majd 2015-ben a hűs édességek terén - a Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod. Vigyázat, ízorgia következik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.