Nincs mese, itt az ősz: Borús idő várható a hétvégén sok esővel

Forrás: Thinkstock -
eső hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borús, szeles, egyre hűvösebb idő várható a hétvégén, sok esővel. Pénteken országszerte jelentős mennyiségű csapadék hullhat. 

Pénteken jobbára erősen felhős, vagy borult idő várható. Országos, jelentős csapadékra van kilátás. Több helyen intenzív záporokra, zivatarokra is készülni kell. Szombaton is túlnyomóan borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, zápor, keleten helyenként zivatar. Délután a Dunántúlon egyre kevesebb helyen és kisebb mennyiségben valószínű csapadék. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Napközben 13-19 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap reggelre északkeleten is megszűnik a tartós csapadék, napközben már csak néhol fordulhat elő az országban záporeső. Délutántól több helyen fel is szakadozhat a felhőzet, ugyanakkor helyenként még megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 8-14 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 14-19 fok között alakulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.