Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán munka anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válása és 11 évvel ezelőtti balesete óta még mindig nem tudott lábra állni az egykori Mirigyes, aki jelenleg alkalmi munkákból tartja el magát.

Az elvei miatt lépett ki annak idején Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigyből, 20 év után vált ki az együttesből. A 2005-ben elszenvedett autóbalesetének sérüléseiből felépült ugyan, de élete azóta sem jött teljesen egyenesbe.

Forrás: rtl.hu

Házassága is zátonyra futott, így meglehetősen nehéz helyzetben van Ambrus Zoltán. Nem először jelenik meg arról hír, hogy anyagi gondokkal küzd, jelenleg is alkalmi munkákból tartja fenn magát. "Van, hogy pultozom az egyik barátomnál, és a keze alá dolgozom, de a múlt héten például a Balatonnál festettem, burkoltam. Mindenfélét elvállalok, ha hívnak. Ebből van a bevételem, illetve kedden és szerdán bankot nyitok pajszerrel" - idézte a Blikk Ambrus Zoltán szavait. Sajnos egyelőre gyermekeit is csak jó tanácsokkal tudja támogatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.