Király Viktor és testévre sűrűn cserélgették a csajokat

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
csajozás nőcsábász énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy zsűritagja nagyon szoros kapcsolatot ápol a testvérével, Bennel. Bár ritkán éltek vissza a hasonlóságukkal, a lányokkal szemben akadtak kivételek. 

Viktor - akiről korábban volt kedvese, Bea árult el titkokat - most a testvérével való kapcsolatáról vallott a sajtónak. Mint kiderült, a Király-ikrek többször is kihasználták adottságaikat, ezzel is könnyebben meghódítva néhány női szívet. Bár Ben már megállapodott, korábban nagy nőcsábász volt - írja a Bors.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Egyszer egy házibuliban voltunk, és mindketten összegabalyodtunk egy-egy lánnyal – emlékezik vissza Viktor. Reggel mindkettőnket meglepett a felismerés, hogy mégsem tetszenek, így megbeszéltük, hogy cserélünk. Elhívtam a lányt, aki korábban Bennel volt, randizni. Minden simán ment, nem esett le neki, hogy én nem ő vagyok, végülis ugyanúgy nézünk ki. Aztán a második együtt töltött óra környékén már alig bírtam ki nevetés nélkül, így magamat buktattam le. A személyiségünk is mélyen hasonló" - nyilatkozta az énekes.

Óriási az öröm a Király családban: apuka lesz Benjámin

Az énekesnő képmegosztó oldalán egy fotóval tudatta a nagy hírt a rajonókkal. Nézd meg a családi fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.