Jakupcsek Gabriella: „Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom"

MTVA köztévé szerződés titoktartás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt pár nappal menesztették a műsorvezetőt az MTVA-tól, ám a hivatalos szerződésbontás még nem történt meg, így egyes sajtóhírek szerint akár titkos megállapodás is létrejöhet.

Egyelőre még nem derült ki, hogy Jakupcsek Gabriellát – aki menesztése után a Life.hu-nak nyilatkozott - felmondással engedi-e el a televízió, vagy közös megegyezéssel távozik. A kettő között tulajdonképpen a végkielégítés összegében lehet különbség – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Jakupcseknek a közös megegyezés esetén nem feltétlenül jár a végkielégítés, ilyenkor a felek abban állapodnak meg, ami az érdeküket szolgálja, a műsorvezető esetében viszont kicsit más a helyzet. Amennyiben a köztévé úgy dönt, hogy Jakupcsek a jövőben ne nyilatkozzon felmondásának körülményeiről, akkor akár úgynevezett „titoktartási pénzt" is fizethet számára, ami megdobhatja az egyébként nem túl kecsegtető végkielégítést.

„Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom, folyamatban vannak a tárgyalások. Amíg ezek nem zárulnak le, nem is tudok beszélni arról, hogy történt-e már megkeresés, merre folytatom tovább" – nyilatkozta a lapnak Jakupcsek Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.