Ezért nem veszi feleségül Rékasi Károly Pikali Gerdát

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő házasság Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly és Pikali Gerda is túl van már egy váláson, így habár két éve élnek együtt a legnagyobb szerelemben, esküvőt nem terveznek.

Legújabb, kétszemélyes darabukban két elvált ember küzdelmét mutatják be, akik a szerelemért feszültségekkel, vitákkal küzdenek meg. "Kislány koromban álmodtam egy ilyen férfiról. Hiába mondom Károlynak, sosem hiszi el, hogy nekem ő a királyfi a fehér lovon" – nevetett Gerda, aki a színdarabban célt ér, feleségül veszi szerelme.

Fotó: Tuba Zoltán/Origo, Hámori Zsófia/Life.hu

Az életben azonban nem terveznek esküvő, mert egy papírnál vagy karikagyűrűnél sokkal fontosabbak számukra az érzelmek."Két ember enélkül is lehet boldog. Mi hiányozna, a gyűrű? Ha csak az kell, veszünk magunknak, a körítésnél sokkal fontosabb a lelki kapocs. A színpadon eleget vagyunk házasok" – mondta a Blikknek Gerda.

Rékasi sem házasságpárti, bár tiszteletben tartja, ha valakinek fontos a szertartás. "Ha két ember, aki egy ágyban alszik el esténként, fontosnak tartja anyakönyvvezető, pap előtt hitelesíteni együttlétüket – elfogadom. A mi elképzelésünk az, hogy nem attól erős a kapcsolatunk, hogy papír van róla, hanem azért, mert egymás szemébe tudunk nézni. Kíváncsiak vagyunk egymásra, megosztjuk gondolatainkat, van mondanivalónk. Az a komoly tennivalónk a jövőben csupán, hogy jól érezzük magunkat egymással" – mondta Rékasi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.