Chippendale-ként kereste a kenyerét Farm Sanya

Forrás: RTL Klub -
chipendale-fiú Farm Sanya Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékezetes, hogy vetkőzéssel ünnepelte a múlt heti párbajgyőztest, Sanya. Nos, kiderült, ez nagyon is testhezálló számára. 

Az RTL Klub valóságshow-jának legidősebb játékosa ugyanis a kilencvenes években chippendale-ként kereste a kenyerét - tudta meg a Blikk.

"Ausztriába jártunk, a bécsi Paradisóban léptünk fel rendszeresen a fiúkkal, főleg leánybúcsúkon, akkoriban ez nagyon nagy divat volt. Nagyon imádtak minket a csajok, és én is büszke voltam a testemre. Úgy voltam vele, hogy ha egyszer jó, miért ne mutassam meg" – mesélte Sanya a lapnak, mielőtt beköltözött a Farmra.

Forrás: RTL Klub

A játékos ráadásul nem csak Bécsben volt sztár, 1996-ban ugyanis ő lett Mr. Budapest, azaz fővárosunk legjobb pasija.

"Az eredeti terv az volt, hogy extra produkcióként a mi tízfős chippendale-csapatunk lép fel a szépségversenyen. Ám kiderült, nincs elég jelentkező a versenyre, amit egyébként a Kongresszusi Központban rendeztek, ezért a szervezőnk megkért, hogy ugorjak be. Emlékezetes volt, az biztos, hiszen nem elég, hogy egyedül, a többiek nélkül kellett kiállni a színpadra, de a zsűriben olyan nagyágyúk ültek, mint Zalatnay Cini, Szulák Andi, Katona Klári, Medveczky Ilona és Esztergályos Cecília. Bevallom, eleinte izgultam, de aztán nem volt gond. Az öltönyös körben két lánnyal kellett flörtölni, azt csípőből megoldottam, aztán jött a fürdőnadrágos felvonás. Hamar rájöttem, mi a megoldás arra, hogy én legyek a nyerő! A szünetben kicsit emelgettem egy súlyzót, hogy bedurrantsam az izmaim, beolajoztam magam, hátrafésültem a sérót, és úgy mentem ki, mintha egy vetkőzős show-t csinálnék. A női közönség őrjöngött, így nagyon nem volt más választásuk, mint nekem adni a legnagyobb pontszámokat" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.