Meleg, de esős hét elé nézünk

Forrás: Thinkstock -
eső napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába várható 20 fok a héten, sajnos még napokig esni fog az eső. A hétvége már kellemesebbnek ígérkezik a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint.

Hétfőn erősen felhős lesz az ég, bár északkeleten kevés napsütésre is számíthatunk. Keleten, északkeleten csak elszórtan, máshol többfelé várható eső, zápor.

Néhol zivatar is kialakulhat.

A tartósan esős délnyugaton csak 13 és 17, máshol 18 és 22 fok között alakul a hőmérséklet. Az északi, északkeleti szél megélénkülhet. Kettős fronthatás várható.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Kedd reggel átmenetileg csökken, majd napközben újra erősen megnövekszik a felhőzet. Déltől többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra. Az északkeleti szél erős, zivatarok környezetében viharos lesz

. 17 és 22 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán sem lesz kevésbé borús az ég és ismétlődő jelleggel valószínű záporeső, zivatar. Az északkeleti légmozgás erős marad. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás:

marad a 18-19 fok körüli maximum.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Csütörtökön még mindig gyakran lesz felhős az ég, de csapadék inkább már csak a dunántúli és az északi területeken fordul elő.

20-22 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken napközben tovább csökken a felhőzet, egyre többfelé fordul naposra az idő. 20-25 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.