Beyoncé és Jay-Z között már az ágyban sem stimmel valami

Forrás: AFP/Al Bello -
Jay-Z válás Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár egyik ismerősre elárulta, hogy a pár szexuális élete is, illetve a hiánya is hozzájárult ahhoz, hogy Beyoncé és Jay-Z házassága válságba került. Persze felmerül a kérdés: Vajon ez az ok, vagy az okozat?

Azt már eddig is tudtuk, hogy a sztárpár kapcsolata nem épp felhőtlen, ráadásul erre még a viselkedésük sem cáfol rá. Nemrég Beyoncé legújabb albuma, a Lemonade miatt pattant ki a botrány, ami a megcsalásról, és egy rejtélyes harmadikról, Beckyről szól.

Forrás: AFP/Al Bello

Ráadásul a páros már a jegygyűrűt se hordja, arról nem is beszélve, hogy állítólag mára hálószobájukon sem osztoznak. Valószínűleg ehhez annak is köze van, hogy sztárpár egyik ismerőse szerint nem stimmel minden az ágyban, emiatt pedig állítólag

hónapok óta nem bújtak össze.

Forrás: Jay Z - Beyonce / iam.beyonce.come

A forrás szerint korábban próbálkoztak már terápiával és romantikus utazásokkal, de hiába. „Beyoncénak se ereje, se motivációja nincs már ahhoz, hogy rendbe tegye ezt a kapcsolatot” – mesélte a pár barátja a Radar Online-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.