Idegenek segítettek a menyasszonynak, akinek elégett az esküvői ruhája

Forrás: Instagram/wildeyed -
esküvő idegen Toronto esküvői ruha ruha menyasszony erdőtűz elégetés Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elise Boissonneault a városában pusztító tűzvészben veszítette el menyasszonyi ruháját. A fiatal lány segítségére több százan jelentkeztek, és végül gyönyörű ruhacsodában mondhatta ki párjának a boldogító igent.

Múlt hét szombatra volt kitűzve Elise Boissonneault és vőlegénye nagy napja a kanadai Fort McMurrayban.

Alex közösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi történetet Forrás: Instagram/wildeyed

A városból azonban sajnálatos módon néhány nappal ezelőtt egy pusztító erdőtűz miatt evakuálni kellett a lakosság nagy részét, köztük a fiatal párt is, akik szerencsére sérülés nélkül megúszták a dolgot. Sajnos Elise menyasszonyi ruhája nem: a város több pontja porig égett, köztük a fiatal nő által választott ruha szalonja is, vele együtt a fehér tüllcsodájával.

Elise menyecskeruháját is ugyanaz a szalon biztosította Forrás: Instagram/wildeyed

Elise és párja a viszontagságok ellenére úgy döntöttek, megtartják a szertartást, segítségükre pedig egy fotós barátjuk, Alex Neary sietett. Hála az általa szervezett kampánynak, több százan jelentkeztek arra, hogy felajánlják menyasszonyi ruájukat Elise-nek, aki végül egy torontói szalontól kölcsönzött darabban mondta ki vőlegényének a boldogító igent.

Az újdonsült házaspár azt tervezi, hogy visszatér Fort McMurray-be, és igyekeznek segíteni másoknak, hogy megbirkózzanak a tűz okozta károkkal.

A csipkemániások éve lesz 2016

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony: kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.