Freddie tervei nem jöttek össze az Eurovízión

Fotó: Polyak Attila - Origo -
színpad Freddie Eurovíziós Dalfesztivál fellépés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar versenyző már megérkezett a svéd fővárosba, túl van az első próbán, a színpadkép viszont nem olyan lesz, amilyet elképzelt. 

Fehérvári Gábor Alfréd május 10-én a negyedik előadóként lép színpadra Stockholmban. A hírek alapján nemcsak a hazai, de a külföldi közönség is imádta őt, és a dalát. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy öten lesznek a színpadon, és már nagyon izgatott a fellépés miatt - írja az Origo.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"A próba leginkább arról szólt, hogy a hang, a hangzás megszólalása rendben legyen, és ezzel elégedett vagyok, igazán jó munkát végeznek a helyiek, mindenre odafigyelnek. A vizuálról, a színpadképről is egyeztettünk, kértünk néhány változtatást, fejlődik a produkció.

Ezen a téren ugyan nem tudják teljes mértékben megvalósítani a svéd kollégák, amit elképzeltünk, de ez nem baj, a lényeg, hogy a végeredmény minőségi legyen"

- mondta Freddie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.