Eszméletlen, félmeztelen nőt találtak a belvárosban a tegnapi magyar meccs után

Forrás: Thinkstock -
erőszak félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelen, eszméletlen nőt találtak a Wesselényi és a Kertész utca sarkán csütörtökön. A járókelők odahívták két arra járó rendőrt, akik értesítették a mentőket. 

Az egyik szemtanú szerint épp az Eb-meccs utáni ünneplésről tartottak hazafelé, amikor éjfél után nem sokkal meglátták a parkoló autók között fekvő félmeztelen nőt, aki bár lélegzett,

de semmire sem reagált.

A járókelők odahívták az arra járó rendőröket, akik azonnal értesítették a mentőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyilatkozata szerint a járőrök megtették a szükséges intézkedéseket, és intézkedtek a személy kórházba szállításáról. Az üggyel kapcsolatban a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított nyomozást, és azt is vizsgálják, hogy

történt-e más bűncselekmény.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a beteget eszméletlen állapotban találták, ezért azonnal elvégezték a szükséges beavatkozásokat (légútbiztosítás, oxigén és infúzió adása) és kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.