Együtt utazgat a válófélben lévő pár: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt

Fotó: DTK Show -
Tajvan válás Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő házaspárt még akkor hívták meg Tajvanra fellépni, amikor minden rendben volt közöttük. Bár azóta mindketten új társra találtak, a fellépést nem mondták le. 

"Megérkezett a meghívás, és nekünk el kellett döntenünk, hogy elvállaljuk-e. Átbeszéltük, és úgy határoztunk, hogy tudunk együttmű­ködni, és egy ilyen lehetôséget nem hagynánk ki. Dolgozunk úgy, ahogy eddig. Az volt a különbség, hogy két szobát kértünk az eredeti egy helyett. Ennyi módosult a szerződésünkben. Sikerült rendezni a viszonyokat, jól eltöltöttünk egy hetet együtt, úgy, mint bármelyik másik kollégával, akivel hasonlóan gondolkodunk, hasonló a humorunk. Jól működő kollegiális a viszonyunk" - mondta el a Borsnak Lilla, aki Gömöri András Mátéval él együtt, Zsolt pedig az Operettszínház egyik táncossal, Anitával.

Fotó: DTK Show

"Máté tisztában volt azzal, hogy neki nem lesz könnyű ez a hét. De folyamatosan beszéltünk, hiányoztunk egymásnak. Nem volt benne olyan faktor, hogy valami újra kezdődhetne. Új, másfajta viszonyt alakítottunk ki, amiben igyekszünk jól létezni. Úgy, mint volt társak, akik egyetértésben nevelik a gyerekeiket" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.