Soha nem beszélt betegségéről Somló Tamás

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
betegség Somló Tamás Voice zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve, 2012 koraőszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki a kedd hajnalban elhunyt Somló Tamásról, hogy beteg. A zenész nem beszélt róla. Azt mondják: egyszerűen nem vett róla tudomást. "Szemérmes volt a betegségében".

A műsor készítői előtt nem titkolhatta, egyszer csak rákérdeztek: ezt beszéli az egész város, igaz ez, Tamás? „Igen, de ez nincs" – válaszolta – „Úgy időzítem a kezeléseket, hogy az ne zavarja a műsort." Azt akarta, hogy ne lássák rajta, ne derüljön ki. Viszont egyfolytában poénkodott, mindenkit megtréfált.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Később, évek múlva, úgy nyilatkozott, hogy meggyógyult: "A leleteim szerint jól vagyok. Ami bajom volt, a betegségem már a múlté. Felépültem, jól vagyok fizikailag is, lelkileg is. Már azt a preventív gyógyszert sem kell szednem, ami segített talpraállni, lecsengett ez az időszak. Ma már kimondhatom: meggyógyultam!"

Májusban érkezett a hír, hogy Somló Tamás beteg, de nem egészen két hete úgy lehetett tudni, nem adja fel a küzdelmet, jobban van. A legendás zenészt egy ország gyászolja: fia szívszorító szavakkal és kedvenc közös képükkel búcsúzik tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.