Vadon Jani Morning Show Barátok közt Kiss Ramóna Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramónától az sem áll távol, ha nem szerepet kell játszania, hanem önmagát adnia. Ezúttal például rádiós műsorvezetőként próbálta ki magát.

A Barátok közt sztárja sok újdonságban vesz részt mostanában. Nemrég Amerikába utazott, hogy a tanulásra koncentráljon. Visszatérte után nem sokkal pedig egy újabb újdonságba vetette bele magát: rádiós műsorvezetőnek állt.

Forrás: Facebook/Morning Show

Nem is akárhol fogadta reggel a színésznő hangja a hallgatókat,

Rami a Morning Show csapatát erősíti, ráadásul Balázs helyett.

Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett vezeti ezen a héten a reggeli műsort a színésznő, aki nem menekülhetett a faggatás elől, de nem is akart. Azonban még egy ilyen belevaló és vagány nőnél is vannak tabu témák, amiket nem érdemes feszegetni. Rami nem szívesen taglalja a magánéletét, de azt elmondta, ha szerelmes és van miről beszélni, akkor büszkén vállalja és akár mutogatja is kapcsolatát, de jelenleg nincs ilyenről szó!!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.