Nézd kit kapott ölbe Schobert Norbi!- Vajon Réka mit szól ehhez?

kutya Facebook Schobert Norbert öleb cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schobert családról köztudott, hogy imádják a kutyákat! Most Norbi Hacsit kapta ölbe és posztolt rajongóinak egy szívecskékkel tűzdelt képet a Facebookon.

Az „Öleb" című képen az egyéves Hacsi jócskán túlmutat az öleb kategórián! Az Akita fajtájú kutyáról kölyökként is posztoltak szupercuki képeket. Akkor méreteiben is tényleg kicsi volt.

Most viszont a fotón már egy langaléta óriás ebbel pózol, akivel a súlya alapján, egy komoly erőnléti edzést is le lehetne nyomni. Réka és Norbi mindig is imádták a szőrös négylábúkat. Előző kuytusuktól, Szultántól akit szintén családtagként szerettek, tavasszal kellett örökre elbúcsúzniuk. Ezután került a kis Hacsi a családba és bár a Szulti hagyta űrt nem lehet pótolni, fájdalmukon máris enyhített a cuki eb.

Az asztalhoz ültette kutyáját Schobert Norbi

A kommentelők között hatalmas vitalavinát indított el, hogy helyesen járt-e el a fitneszguru: ültessük-e az asztalhoz kedvenc négylábúankat egy étteremben, vagy sem?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.