Nyerő páros Szabó Zsófi verseny műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben több vita is kirobbant a sztárpár háza táján, pedig nemsokára oltár elé állnak. Legutóbb megint egy játék miatt keveredtek kisebb szóváltásba a Nyerő Párosban. 

"Nagyon csalódott vagyok, mert ha kinyitod a szádat és mondod, hogy hagyjuk abba, mert hat jó válaszunk van, akkor jobb helyezésre értünk el. Az egész életünkre kivetíthetjük ezt a játékot, mert Zsolti sokszor tudja a helyes döntést, és mégsem mondja" - mondta Zsófi, aki a jelek szerint nagyon beleélte magát a játékba.

Forrás: RTL Klub

A menyasszony ezen kívül hozzátette, hogy nem tudja leplezni a csalódottságát, hiszen Annáék egyre jobban teljesítenek a feladatokban. "Csalódott vagyok és ezt nem tudom nem kimutatni, és ez nem Annáék ellen szól, hanem szeretnék a barátaimmal lenni a döntőbben" - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.